Séf

Báthory Gábor

Báthory Gábor vagyok, 8 éve a gasztronómiában tevékenykedem, illetve 5 éve foglalkozom hagyományos ételkészítési módozatokkal, mint faszenes, illetve fatüzeléses eszközökön, kamadó süt?kön, kemencében, szekrény- és offset smokereken. Már az els? pillanattól beleszerettem a m?fajba, amit a Briquette lakásétteremben ismerhettem meg Ölveczki Sebi és Serényi Zsolt mellett. Ez id? alatt úgy érzem elkezdett kiforrni a saját stílusom, ami nem más mint, a BBQ és Grill ételek fúziója a világ különböz? konyháinak ételeivel. Továbbá, már lassan 1 éve BBQ és Grill event cateringgel foglalkozom szabadid?mben gyermekkori barátommal, Batta Ramonnal, saját márkánk, a Fillet Event Catering neve alatt (Https://filletevents.hu).

Szenvedelyemmé váltak ezen metódusok. Az így készül? ételt nem csak fogyasztani, elkészíteni is imádom, az évek során megszerzett tudásom szeretném Nektek is átadni.

Báthory Gábor

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.