Sztereotip kacsa, avagy inkább rosé?


Kacsa, kacsa, kacsa! Tudjuk és ismerjük, sütjük ahogy megszoktuk, de mindig van egy kis csavar a sütési módban, amitől aztán mégis más lesz mint a legtöbb esetben. És a cél most pont ez: eltérni a sztereotípiáktól.  Képzeljétek el, hogy a kacsamell belül finom porhanyós de csöppet sem veszít a feszességéből, kívül pedig pont annyira roppanós, hogy ne legyen túl nagy a kontraszt a kívül-belül között! Hogy ezt hogy kell csinálni, és miért pont így jó, azt Ölveczky Sebestény a Briquette Lakásétterem master of-ja mutatja meg! 

De, hogy a kacsa se legyen egyedül, és mi se maradjunk éhesek, természetesen lesz kíséret is. 

A menü:

Előétel: Füstös kacsamell, padlizsánkrém, konfitált koktélparadicsom, pirított pita

Főétel: Rosé kacsamell, BBQ tépett kacsa wrap, édesburgonya jacket, narancsos zöldsaláta

Desszert: Grillezett gyümölcs saslik

Kinek ajánljuk: 

- azoknak akik évszaktól függetlenül imádnak grillezni és a szabadban lenni

- azoknak, akik a szeretik a kacsamellet és új ötleteket gyűjtenének az elkészítéséhez

- azoknak akik BBQ-ban és grillben jártas séftől szeretnék ellesni az alapfogásokat, és elsajátítani a részleteket is

- azoknak, akik szeretnek új dolgokkal kísérletezni

- azoknak, akiknek van már faszenes grilljük és szeretnék jobban kihasználni, újabb lehetőséget felfedezni benne

- családoknak, akik keresik az alternatív lehetőségeket a közös időtöltésre

- azoknak, akik szívesen mozdulnak ki a komfortzónájukból és próbálkoznak valami újjal  


Jelentkezem a kurzusra

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.