Pitmaster

Ölveczky Sebestyén

A t?zhöz köt?d? elválaszthatatlan szenvedélyem már a gyerekkori, családi sütögetésekre is visszavezethet?, de nagyjából 10 éve kezdett el komolyabban érdekelni a grill és BBQ világa és kezdtem egyre mélyebbre ásni a témakörben, ekkor fektettem be az els? "komolyabb" süt?mbe is. Azóta pedig nincs megállás. 
Lassan 6 éve, hogy elkezdtem építeni - els? sorban saját célra megálmodott - BBQ&GRILL kánaánomat, majd rá 2 évre, 2016-ban megnyitotta kapuit a Briquette, az els? grill és BBQ tematikájú "lakásétterem". A nyitás óta heti minimum 2-3 alkalommal sütök a különböz? fatüzelés? eszközökön, de már egy igazán megbízható és lelkes gárdával a háttérben, hogy minél több emberrel megismertethessük ennek a tüzes világnak minden szépségét. A repertoárban megtalálhatók kamado süt?k, töltény smokerek, gömbrillek, kemence, tandoor süt?, ofyr süt?, szekrénysmoker, yakitory és hibachi, tehát gyakorlatilag minden létez? eszköz, ami létezik a szegmensben. Számomra a fatüzeléses sütés nem csupán hobbi, sokkal inkább szenvedély és hivatás.    

Ölveczky Sebestyén

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.